ja, kära blogg jag suger!

Finns det någon som är sämre än vad jag är på att blogga?! Över två veckor sen sist, men här är jag igen... *suckar*
Så vad är det egentligen som hänt sen årets start eftersom jag vart usel på att skriva enda sen dess så får väl komma igång från början här igen. Lovar inte att jag blir bättre på det men jag satsar på det!
  Hur ser man ut idag då var väl frågan då... Ja det är annorlunda men ändå inte, haha jeansleggings, benvärmare, lång svart tshirt ("all you need is rock") och nitbälte och scarf i bältet. Meeep jag pallar inte bry mig om alla som säkert muttrar emo/fashioncore/alternative just nu....
Så, vad är det viktiga som hänt hittills under 2009.

Jadu, det var ju såklart Musikdirekt i januari, och förvånande nog satt jag i publiken iår igen. Nej jag vet det är inte förvånande så stäng munnen för fan! Nästa år kanske jag står på scenen, om jag vågar förstås o om jag fått mina låtar tonsatta på något sätt... ^^ Och ja jag tycker lagen om yttrandefrihet är underbar för jag hade lite att säga om den delfinalen jag var på... Jag och lite polare var iväg på andra delfinalen då de som tävlade var:

Twilight District
Agstar
The Mercury Band
Clara Lindsjö
Basement
The Orange
André
The Soundoholics
Eclipse
Ophilia

Ja, det var ju en intressant grej att titta på, helt klart värt att betala en 50 lapp för.  Jag fastnade när jag såg startfältet. Kunde det bli mycket bättre i en delfinal? Basement, Clara och Twilight District. Sen har jag väl delade åsikter av juryns röster och motivering för det vinnande bandet. No offence men jag är inget fan till den typen av musik..  Sen var det länsfinalen nästa, alltså i söndags. Då var det mycket folk och bra musik, denna gången stod det mellan:

Raw Diamond
Ida Wiklund
André
Ophilia
Rhea
Nästan
The crazy leftovers gift
TITS
Breakaway
Unit Six
Olivia Steen
Mad Artwork feat. Ale
Kärleksfabriken

Och nej återigen stod jag där och inte tyckte om vad alla sagt till mig skulle vara bra, visst det var väl helt okey. Men plagiat plagiat plagiat! Men det var en rolig kväll, med bra musik som till exempel Raw Diamond, Rhea, Unit Six, BreakAway och Kärleksfabriken. Men bäst på kvällen var ändå Loke för fan! och jag har gjort Ämma till rikskändis, eller iaf till länskändis tack vare ett sms! Men hej! Nu har jag varit på delfinal och länsfinal så nästa blir vad? ..... jo.... helt rätt! Riksfinalen!

Jahapp, vad har jag gjort mer än allt det där senaste tiden? jodu, jag har fyllt 18 och fått mig den systemkamera jag dreglat över i två år. Så happy face på mig. Sen har jag äntligen fått upp kontakten med Ämma igen vilket är underbart !! <3 Och nu i veckan har vi träffats ett antal gånger och ska ha en fotodag på fredag, underbart om det är så här fint väder! Och på söndag är det UKM som gäller fan, tydligt mycket bra musik som ska spelas och varför sitta hemma i så fall lixom?

Nu ska jag återgå till min media lektion... *snark* Men snart lunch för fan!

C ya later dude^^

RSS 2.0