I feel like I wanna scream!

Varför är allt så dumt nu för tiden? Aja, jag tog mig friheten att åka runt lite idag när jag slutade så tidigt. Man var och hämtade en planch på GUC. Sen vidare till Fyris för att få tillbaka lite saker från en polare. Officiellt avskyr jag Fyris, enda fördelen med den skolan är MAJORITETEN av eleverna. Som typ gamla valsätragänget, Elin och några polare från handbollen. Andra kan bara sköta sitt eget för inte ens ett rykte som sprids kan såra den som inte bryr sig.
  Sen fick man höra att om man är sjuk så är det en ursäkt för att aldrig höra av sig, så grattis nu kan ju jag oxå säga att jag är sjuk så slipper du mig för all framtid, vem fan var jag att tro att du förändrats. Jag trodde faktiskt du växt in i den man du borde vara nu, men du är fortfarande samma pojke som jag lämnade bakom mig. Men jag trodde vänskap var ömsesidigt, fast inte i alla fall verkar det som.
Så det är upp till dig nu S1.
 
Idag bokade jag oxå biljetter för mig och brudarna som ska på musikdirekt och njuta av stans bästa musik. Den 25te ska vi alltså till UKK. Fett nice fan, jag längtar så in i helvete redan nu!
Svart,rött och vitt, så var det va?

Skrapan är sig lik efter jullovet, enda som satt sin effekt är att det snart är våran tur att sticka härifrån! Det insåg jag nu när mina kurser faller bort, Fysik kursen är borta nu. Kemin följer snart efter och faller bort, och snart försvinner även matte D. Fuck them. Jag pallar inte att hela mitt liv är skolan.
Jag behöver min fritid, så här kommer jag!

Jobbet känns bara som om jag skulle kunna spy på för tillfället, men äntligen börjar dom ju lära sig att dom förlorar själva på att vara snobbiga och dryga! Det är inte det man söker när man kommer dit, så jag blir väl kvar terminen ut tack vare ett bindande kontrakt på 3 månaders uppsägning *muttrar* Men sen är jag därifrån innan någon hinner säga "gym".

Och snart har halva tiden gått! Och du kommer snart hem igen!

RSS 2.0