Girls just wanna have fun.

Jadu, veckan känns dryg att tänka tillbaka på, och det är bara onsdag idag.
Fysik på morgontimmarna och sova mitt på dagen och träna/träffa någon/nått annat på kvällstid.

Men i alla fall drygt.

Idag ska jag bara ta det lugnt, snart är tvättmaskinen klar och sen ska nästa in. Mat bak och slapp framför tvn. Så ser dagordningen ut, och sen får man väl lyfta upp rumpan ur soffan och åka o träna innan handla'ndet är ett måste.
  Imorn blir oxå slappt, skola stan hem o packa. LAAAANDET!!! <3<3<3
Tror seriöst aldrig jag längtat så mycket upp dit som nu!! Ska bli så skönt! Ingen kontakt med omvärlden på 3 dagar!
Eller jo, Åsa på midsommarafton men ändå...
  Fredag - Lördag - Söndag = SOOOVAAAAAA!!! (och se på de nya filmerna pappa köpt)
Söndag sätter jag mig på bussen från sala och åker hem, stackars mig! Eller inte..
Måndag morgon fysik och sen börjar jag äntligen JOBBA!! PEEEEENGAR!!! Woohoo!! Sen börjar man jobba var och varannan dag och efter nästa fredag så är fysiken slut fram till julis sista vecka. 
 
Nästa fredag drar vi, 6 timmar i bilen till Ingbritt och Urshult. Övernattar en natt innan de återstående timmarna till Helsingborg ska bli körda, sen färjan o drygt en timmes bilkörning till Vejby Strand. Shit vad jag kommer älska det!
Om det är sol förstås, då lever jag i vattnet kan jag lova.

Sen är det dags att åka hem och jobba igen.
Weeiihoo.
Mobilen är utsedd och tillbehören med så nu ör det bara o dra in pengarna.

Juni = Julmusik?

Ja du det frågade jag mig igår kväll. Mina föräldrar var hos grannen på fest, visst det var bra musik dom spelade ett bra tag.
Lite gammalt och på hög nivå, nice säger jag bara. Skönt att ha en ensam kväll oxå så jag klagar inte.

Men när man hör att nyckeln vrids om i låset i ytterdörren, så stämmer musiken upp i Adolphson och Falk - Mer jul. då blev jag lite väl fundersam, närmaste timmen efter det så spelades julmusiken på hög volym, white christmas,
Santa Clause is coming to town, Nu tändas tusen juleljus etc. Kan ju inte påstå att det var rolig underhållning...
Smått deprimerande faktiskt eftersom jag just fått mitt sommarlov o sen höra musiken som hör julen till. 

 
Idag sitter jag här med egentligen inget o skriva om, förutom drömmen om tomten inatt, vilket jag skyller på musiken igår.
 Men idag i alla fall. Borde väl börja städa snart och sen sova mer? Nej men jag vet inte vad jag ska göra!
Funderar på att åka och träna men orkar inte, ska träna imorn och förmodligen på tisdag och vill gärna kunna gå efter de 3 dagarna.
  Aja veckan är nästan lika död den... Idag händer inget vettigt.
Imorn är det skola igen, sen ska jag in på stan och leta min tillovade Bh och sen leta tidtabeller till gröna bussar gula bussar och upptåget! That's right! jag har gratis resor på gröna o gula bussar och på den grå/röda tuben =P
Wooohooo ^^ Sen ska jag iväg och träna ute på ultuna runt 5 tror jag och sen hem o rulla tummarna och fundilera lite...
   Tisdag är inte heller så livat, skola på morgonen och sen bara hemåt igen. Sen ska päronen jobba och jag ska nog åka ner och gå på Mannes bräda om det finns plats, annars blire gymmet. Ska i vilket fall träna. 
   Onsdag vet jag inte, skola ja. Sen vet jag inte, kanske träffa Marcus, annars vet jag inte, packa lite tror jag väl oxå.
Torsdag blir det skola och sen Landet! 

YIPPIE!!!!  


oftast.

Är ord överflödiga.
Jag behöver dem inte längre för att beskriva hur mycket jag älskar dig.
Du är och förblir den största delen i mitt liv och det vet du.
Varje dag har jag dig med mig, varje dag minns jag vad jag känner.
Vem som än försöker ta den platsen ifrån dig, kommer aldrig lyckas.
Du är min nummer 1 nu, då o föralltid. <3

Keep breathing.

I know things changed, but I still love you. Now then and forever.

Igår var en rolig kväll, hemma hos Gof med massa mat, ännu mer godsaker och singstar och 5 flummiga tjejer.
Kul kul!
vi satt och glodde på tv och åt lite, innan vi övergick till Singstar och där blev vi sittande från drygt halv 6? och fram till kvart i 11 =P Riktigt kul när även amanda insåg att det är roligare att sjunga än att sitta och se på och nynna. Inte var det mycket jag vann, men några låtar som säkert var närmare min musikstil.
Typ Night of Passion! ^^ Åsa kan vara stolt över mig!
Rösten höll genom hela kvällen och även dagen efter och det trodde jag knappt. Men så var det.

Idag är det lördag, och jag tänkte åka ner och träffa Åsa på stan, och sen åka direkt till jobbet.
Sen blire jobbande och en myskväll framför tvn för min del. Häääärligt!

Sen ska man se om man kan hitta en lucka i veckan och träffa Larsson något, saknar den smurfen så grymt mycket!! <3

Blir kanske ett inlägg ikväll, får se, beror på humör o tid.
Annars finns jag att nå på mobilen för den som vill prata.

Sommarlov nu då!

Sommarlov nu då... Och konstigt nog inte så sönt som jag trodde. Vart skit fint väder flera veckor nu, och första dagen på lovet så regnar det som fan.  Men jag klagar inte, jag har en anledning till att skippa att fixa håret innan jag ska ut^^

Yippie borde man väl säga! Men många dåliga nyheter sista tiden har gjort att jag inte längre längtat efter 10 veckor ifrån mina flickor!!! Jag kommer sakna er så mycket! Jag vet inte vad jag kommer göra utan er på fredag eftermiddagar och vem ska jag nu klaga med på en måndag morgon om att helgen varit pest? 
 
En god nyhet i allt detta är att jag fick jobbet på Friskis och jag är överlycklig över det! Jag slipper sitta hemma och tänka på alla lyckliga stunder jag kunde fått. Jag gör egna nya stunder som blir värda att minnas. Jag jobbar ungefär 111 timmar nu under sommaren (plus att jag säkert får ett och annat vikariat) vilket innebär pengar! Och jag får köpt en ny mobil och kan starta min insamling till systemkameran som blir årets samlingsprojekt. 12 000 kronor för kameran och objektiven och alla tillbehör, lugnt värt det. 

Veckan ser lite död ut tycker jag allt. Idag ska jag bara ner och jobba och träna ikväll. Blir lite lång tid där ikväll, ska vara med och öppna, vilket är vid 16.15 kanske, sen ska jag gymma och kanske få sällskap av milan? Sen in på Lottas pass klockan 18-19 sen upp och jobba lite, fram till halv 10 drygt. Woohoo -.-'' Imorn är det fika på ekeby med jobbarkompisarna och bakande när man kommer hem igen. För på fredag tänker jag träffa flickorna och bada vid lyssnaängen och sen hem till Gof  =D

Förhoppningsvis kommer bekräftelsen om Fyris-Fysiken i sommar och jag vill verkligen gå på det så får jag mer att göra och mindre tid att sitta hemma och tänka själv. Plus att man kanske kan få sig ett g på fysikens prov i höst! Men jag närmar mig G gränsen, nu var jag bara 2 poäng ifrån, annars brukar jag vara mellan 5-9 poäng ifrån. Haha jag behöver nog det här ganska Badly! Nu sitter jag och lyssnar efter brevbäraren.

Åsa, jag saknar dig!!!!!!! Jag behöver dig, mycket att ta igen nu ju!! Glass på bryggorna någon dag framöver? PLZ!! 

Nu ska jag gå o leka med min hund och leta igenom posten så fort den kommer! 

Bye.  


  

Är någon verklige perfekt?



Jag påstog aldrig att jag var perfekt.
Men du sa, jag älskar dig ändå.
Dina ögon dina läppar.
Du gjorde mig guld värd
Allt för bara en kväll.
Jag insåg tillslut
Allt var en lögn.
Jag tappade tron i dig
Tappade tron på mig själv
Tron på kärleken.


Nu vill jag inte se dig mer
Du rev ut mitt hjärta
Slängde det på den hårda asfalten
Och trampade sönder det som var kvar
För man kan ju inte lämna lite lycka kvar.



We can't go on like this.

Minnen hör till det förflutna och ska inte röras upp därifrån.
Rör man till det igen så är det alltid en själv som blir sårad, för den andra vill inte gå tillbaka. Men jag överlever väl. Jag brukar ju göra det, stöttar mig på Åsa. Som suckar o ler "Du med dina killproblem älsk". Shit jag undrar hur många gånger jag hört dig säga det nu! Jag borde få en tusenlapp för varje gång, så kan vi åka till mallorca efter sommaren kan jag lova xD

Hur som helst. Jag älskade och älskar fortfarande. Men det gör inte han.


Idag sitter jag här och håller på att halvdö i värmen! Sjuka värme seriöst! Hela veckan, förra veckan oxå typ.. Sommar lixom! Men jag tror det blir som vanligt, när man är ledig och ska iväg med familjen, då kommer regnet och sen fortsätter det fram till en vecka innan skolstart. Men men det märker vi la!

Veckan har väl varit okey, förutom att jag blivit "Dissad" 2 dagar av grabben jag ville träffa så här mycket!! 
Aja men ändå, här kommer min vecka;  Ledig i måndags, skola i tisdags, KAMPEN i onsdags! Avslutning på slottet i torsdags och ledig fredag, dagens mål vara egentligen bara att sova! Samma med morgondagen!
  Måndag blir det skola och lika så på tisdag, typ kärleksdagar och chansen att vinka av lärarna inför sommarlovet! Jag har min jobbgrej i parken, men det löser vi Carro, right? =)

Förhoppningsvis får jag börja jobba redan på tisdag, och på onsdag ska jag gå dubbelt och sen är det bara o kasta jobb på mig, för jag vill ha min nya mobil efter sommaren!! Sen drar plugget igång igen nästa fredag, 2 veckor med 80 min fysik per dag, drygt jag vet! Men kanske blir min räddning och mitt slutliga G i kursen! Så det kan det vara värt.
   Jobb jobb jobb. Vad jag vet så är det 6 stycken som ska jobba som värdar i sommar och det är två anläggningar och 7 dagar i veckan... Vilket gör det till 14 pass per vecka och det blir drygt 2 i veckan till allihop och bra betalt, på två veckor tjänar jag mer än vad jag gjort på hela våren! Och det är det värt!!

Nu ska jag gå iväg härifrån, hade bestämt att snacka med en person på msn som tydligen antingen glömt det eller helt enkelt bara sket i det. Sen får man väl hoppas på sms från den där pojken man bara dör av längtan av att träffa nu under sommaren! JAG SAKNAR DIG SÅ GRYMT MYCKET!!

I don't need these tears,
Don't need to feel this pain.
Even though it hurts me to see you with her,
I know better what life brings then she do.
I'm older this time and not a child anymore.
I don't need a man to live in this world.

I can't change the fact that,
heartbreaks hurts even more when the other girl isn't a real threat


Dags för en ny hobby?





Börjar undra om Uppsalas gemensamma hobby är att krossa hjärtan.





Pain.

10 blir 11 utan probs!

Idag vare dårå kampen!
Skrapan - Katte. Kampen på liv och död i sport kan man väl sammanfatta det.

Fick sällskap av Putte när det var dags att åka till skolan, pallade itne riktigt pumpa foppahjulen så det blev bussen! Efter Putte insett att hon glömt kolla om hon hade batterier i busskortet så insåg jag att bakre delen av bussen var fylld med folk med gula och röda kläder.... Gaaah dags o gå av snart =P Ett glatt leende och en vinkning o sen gick man av med ilskna blickar i ryggen! 
  
Vi träffade Gofie i korset, eller som Putte sa, i ringen. Och så gick vi och skrattade lite åt "Point of no return". Dags att sluta göra Mediaskämt nu !! Men i alla fall, Gof, som inte hade kjol, var tvungen och gå in o gå på toa för att ta av sig leggings, kan du tänka dig det!!?!!

När hon äntligen var klar med detta så gick vi ut och soialiserade oss med lite treor och tvåor som blev mina nya idoler, för dom drev hela S.T.R.I.D !! (Skrapans anti-katte klubb) Min nästa tanke blev. JAG SKA OXÅ! Så i höst blire snack med dem! Vi blidde lite grön o vit målade i ansiktet och fick se så söta ut vi ville! Sen började ju folket komma, sakta men säkert dök alla upp.. Man delade ut kondomer mot "Katte-Klamydian" och tjöt hejaramsor så man började undra om rösten skulle hålla.

Dags att tåga.. Right? Alla stod i en klunga och tjötade om allt o inget, och ville bara sätta igång detta skådespel. Trummorna dundrade och röster överröstade varandra. När vi äntligen började röra på oss och gå ner till fotbollsplanen lät vi massa, hade rök i grönt o vitt, hela orkestern som spelade tillsammans och ramsor som ljöd. Men insåg snabbt att Katte inte var där så vi blev glada och satte oss och väntade på dem. Och där kom även dom, en trumma och ett präktigt fint led med gula och röda kläder, ställde sig på motsatt sida av planen och skrek att "Skrapan är en förort till katte" *ASG* jo men tjena!

Dragkampen drog snart igång, Första omgången var det lite trögt, kanske var tävlande lite trötta? Men vi vann. De följande två gick som på räls och tog inte mer än max 2 min att få Katten att falla oss vid fötterna. Stående applåder för er! 3-0! Snart började även fotbollen, Smårgan i mål och vi var så stolta! Tyvärr fick Katte in ett mål snabbt, och hon såg ut som hon ville döda. bokstavligt. Men vi vann även här 2-1! Heja oss!

Med Ramsan "Var är Kattes klack? Har den gått och gömt sig?" började vi röra oss över gräset, lät dem tåga bort till studan medans vi väsnades och lät. Till slut fick även vi tåga, och då kom kanoten igång, och efter ett ganska lättvunnet lopp klev Skrapan i land som vinnare återigen. Väl borta på Studan så fick vi inta läktaren och med ett högt samstämmande tjut meddela: "Vi är här nu!".

Resultaten under dagen minns jag inte, men jag minns att det ofta lät så här "etta, ..... Skrapan, tvåa, ... Skrapan, trea, .... Skrapan. Och fyra, fem och sex går till Katte." Men resultatet kändes jämt ibland och man trodde att nu! Nu tar dom ikapp. Men icke! Katte, dom fick 146 poäng, det är en bra summa! Men en bättre summa är 206 som Skrapan fick!!!!!
UTKLASSNING!!
10 års vinster i rad blev 11 år. Och så ska det fortsätta!

Dagen var jättelyckad enligt mig!
Fick ju:
-Skrika ur all luft ur lungorna ett antal gånger
-En kram av Lasse
-Ett samtal med Medul
-Ett löfte om att träna tillsammans snart av Milan.
-En solbränna av ett brottarlinne och "typisk kampbränna"

Mysig dag helt enkelt <3

Kampen imorn då!

Idag är det tisdag, och imorn är det onsdag! Logiskt va?

I alla fall, imorn är det Skrapan-Katte kampen. Notera, SKRAPAN - Katte. Vinnaren står alltid först ju!

Skrapans fotbollsplan och studan.

Woooohooo *vifta med armarna* jag behöver bli av med lite energi o träffa gammalt folk!

Ses imorn folket! (L) (F)

Är det nu jag borde hålla käften?

Jag tror att det är det nu. Dags för mig att hålla käften.

Men jag måste få ur det här ur mina tankar, annars dör jag väl av att hjärnan exploderar eller något.
I alla fall. Nu sitter jag här och tänker lite tillbaka, inte på tiden med kompisarna utan mer på tiden med exen.

Först ut var Kim I guess. Eller det var väl riktigt första "förhållandet", varade i drygt 5 månader om jag inte minns fel. Varje helg åkte någon av oss, en tur och retur biljett mellan Uppsala - Märsta. Jag kommer ihåg första gången han var här, då var Elin med, usch stackars dig älsk!! Men efter den dagen så började resan om de 5 månaderna. Visst det hade väl sina stunder, eller under den perioden var jag ju lycklig och faktiskt älskade honom. Trodde jag. Helt plötsligt kom jag faktiskt fram till det, det som jag faktiskt väntat mig. En kväll på tåget, tåget som avgick 18.10 från sthlm och 18.31 från Märsta för att vara exakt. Han var inte rätt, senaste månaderna hade man bara tänkt på en annan kille, pratat mer med honom än med sin egen pojkvän. Detta måste ha sitt slut. Nu.

Knappt 3 veckor senare så hade man i alla fall fått ihop en fri eftermiddag tillsammans med den som då kallades Esset, även kallad Marcus i min mun. Efter en liten promenad fram och tillbaka lite skrattande om ungen med ballongen som man inte kunde urskilja vilken som var vilken av dom, så hamnade vi på max. Och där blev vi sittande i drygt 6 timmar var det va? Mycket skrattande och pratande om allt och inget. Började väl typ 2 meter ifårn varandra och innan kvällen var slut så halvlåg jag i hans knä o kollade på hans mobil. När den dagen fick sitt slut, så fick jag sällskap till bussen och en kram som jag så länge längtat efter. Dagen efter hade pojken en match i Allians, då var det bara att kliva upp och ner på stan och byta buss.. Men först in och köpa lite godis och sen rusa till bussen. Dagen rann på och jag fick mig en kram innan jag fick sitta i halvstorm och vänta på bussen. Dagen efter tycker jag mig minnas att det iaf var en tidig match igen, och vad är bättre att göra då än att kliva upp och åka dit... Dagen led egentligen inte så långt innan allt förändrades... Mys på läktaren och snart en kyss. Jag minns fortfarande känslan. Den dagen var härlig och så var även följande tiden. Det varade väl drygt 5 månader det med. Jag fattar fortfarande inte varför det tog slut. Jag var så lycklig. Jag minns alla gånger jag hoppade av bussen o fångades i en famn direkt, eller när jag skulle åka o frös om kvällen o fick låna en tröja. Jag har fortfarande halsbandet kvar, det jag fick av dig.
Det hänger runt min hals varje dag, som en påminnelse om vad som var oss, vad det är jag saknar.

Till och från har vi försökt, Marcus har stått ut med mig 3 gånger sammanlagt.. Men varje gång har jag varit en idiot och gjort slut, och jag vet egentligen inte varför någon av gångerna, jo en gång kändes det bara som om jag var i vägen hela tiden. Jag var en idiot, det har jag konstaterat mer än en gång det här året.
 

Förlåt, nu sitter jag här med rinnande tårar när det var det jag försökte slippa.  Jag ville bara slippa tankarna, nu kom allt fler och tårarna kom i miljontals. Nu ska jag sluta skriva medans jag fortfarande ser vad som står...

Bye.


Once upon a time. Come what may, right? That was then. Not now. I'm sorry.


RSS 2.0