Men... varför?

Varför förändras alla? Jag saknar det som var.

Jag saknar den som var min bästa vän för ett år sen.



Hold on, Hold on, Be strong.

You might be saying "I don't wanna be lonely"

Eller så är det något jag säger, jag vill inte vara ensam mer. Hörrni jag saknar er ju! Let's give everyone peace and shake hands? PLZ?!?! Jag orkar inte vara den som ska tassa runt på tå för att inte störa alla andra längre. Förlåt om jag kliver på en öm punkt hos någon nu eller om du tar åt dig så kan det vara någon sanning i det jag säger.  Jag vill inte såra, det vet dom flesta som träffat mig och fått fatta sin egen åsikt, men jag kan inte vara tyst och ta hur mycket heller. Här kommer lite av mina tankar om några av dom som stått mig nära.


 - För, om jag ska vara tyst, vem ska å stötta mig när du försvann? Du lovade mig, Hon kommer aldrig komma emellan oss, du är och förblir min bästa vän. Men var exakt är du idag? Du lämnade min sida, du lämnade min radar totalt, försvann från jordens yta. Jag saknar dig, det har jag sagt till dig, och lite här och var, jag har skrikit det ut från våran punkt. Men du vände mig ryggen när jag behövde dig. Jag hatar henne. Jag hatar dig för det du gjorde mot mig. Men jag kan verkligen aldrig hata dig för den du är, jag älskar dig. Det har jag gjort i snart två år och kommer alltid göra.
  En gång var allt så annorlunda, det var 6 timmar på ett ställe och bara snack, det var kramar och skratt. Var är det idag? Jaghar inte träffat dig på flera månader, och då var stämningen spänd och hård. Varför kan inte allt bara gå tillbaka i tiden, jag ville så mycket men som jag aldrig sa. Varför väntar jag alltid till det är försent. Jag saknar dina vaksamma ögon och dina varma leenden. Varför känner jag så här när jag vet att allt hör till det förflutna. Varför vill jag bara försvinna? Jag vill lämna stan och aldrig komma tillbaka! Jag vill glömma vad jag en gång kände och gå vidare! Det var då, inte nu. Inte framtiden och inte något sånt. Det gjorde du klart. 
(Jag tror du mer än väl känner igen dig i det här om du läser lite mellan raderna. S1)



- Varför känns det inte som om det varit bortslösad tid? Jag väntade så länge och jag kan fortfarande inte säga att det var slöseri. Den dagen minns jag fortfarande som om den var igår. Du stod där så söt i den blåa kepsen och röda tröjan. Jag fick reda på en gemensam vän vem du var, och ditt namn stod överallt den sommaren. Och när hösten drog igång igen så bultade mitt hjärta som inget jag tidigare känt. Åren rullade på. Fram till min 17års dag då du snurrade om min värld rejält, jag har aldrig varit med om något mer Romantiskt i mitt liv. Du gav mig sammanlagt tio rosor och en oförglömlig kväll. Allt slutade på platsen vi första gången träffades. När jag såg dig för några veckor sen, hade du en brunett vid din arm, hon lika söt som dig och jag kunde inte annat än att vara glad för din skull. Men sen ringde du mig när det gick åt skogen, lät mig vara din klippa. Vi tappade kontakten i några veckor. Nu är du tillbaka i stan, med bara ett mål att jaga. Målvakt vs. Målvakt. Jag har saknat dig.



Far Away.

Nu sitter jag här med basen på hög nivå och lyssnar på Nickelback - Far Away. Fan vad jag älskar den låten.

Igår var det Kulturnatten här i stan alltså, och vad gjorde man mer än frysa häcken av sig?
Jo vi var på Rockkonsert i några minuter, Vi var på UKK vi var på Jujutsu show, vi var på eldshow, vi var på Burger King och vi var i framsätet på en bil på väg hem. =P HAHA en snabb sammanfattning, ta't lugnt jag ska berätta mer!

Jag åkte ner på stan vid 16.00 träffade upp Åsa och lite av hennes kompisar, (tror att det var Anna, Kerstin och Amanda?) Vi gick och köpte lite kläder till Anna, innan vi 16.30 skulle träffa dom andra på Stora torget, själv blev man tokig av saknan när man såg den blonda saken som var där, så man tog sats och verkligen hoppade på henne! Ämma <3 Fan vad jag saknat dig gumman!!! Vi måste träffas oftare! >.<  
   Och ja Åsa älskling jag har jättedåligt samvete och ska gottgöra dig!! Men vi gick mot VOX och stötte på Lasse på vägen och fick sig ett par kramar (vilket blev fler under kvällen eftersom man såg honom lite här o var). När vi kom till VOX möttes vi av väldigt extraordinär musik i dörren, men efter en låt var vi typ därifrån igen xD Men man fick träffa Äms Noha och pratat lite med en gammal handbollskompis.
  Sen kom frågan, vad ska vi göra nu? Vi strosade bort mot Musikens Hus, stötte på en gammal lärare till mig på vägen och sen upptäckte vi att damtoan har bra utsikt, hehe. Vi satt där en stund innan vi insåg att ICA och Cola var ett måste, och därefter insåg de andra att det var dags för mat. Så man blev sittande utanför subway väntandes i typ 25 minuter... Drygt men mysigt med smårgs kramar <3 Sen bar det tillbaka till UKK där vi nu blev sittandes på några stolar, pratande, sjungande och ätande i drygt en timme. För vid 20.00 började Putte sin Jujutsu show som vi bara var tvungna att se!!
   Hon var jätteduktig! Och där ansluter sig Åsa, Karin och Anna till gänget en stund till, och även Kevin och Jocke dyker upp efter en lång väntan! Så då stod man där och pratade lite innan det var dags för några att gå på toa tydligen så in på UKK igen, och där fick man sig en kram av Clara =) <3 Ännu mer pratande innan det var dags att gå vidare mot Botaniska trädgården, blev dock ett stopp på Stora Torget efter att en skulle på toa, och sen inte hittade tillbaka... Kanske behöver du en kompass nästa gång?
   Vi gick vidare och pratade öronen av varandra och skrattade, Väl i Botaniska kom vi såklart bort från varandra igen, men till slut lyckades vi i alla fall hitta tillbaka till varandra, och där skiljdes vi oxå åt frör kvällen, så man kramade Jälla barnen och pussade lite på den bättre halvan av mig och vinkade sen hejdå! Nu vandrade Kevin, Jocke jag och Elin ner på stan igen där det skulle vara såååååå mycket mer drag tydligen. Busted jag frös. Vi kom fram till att mat är gott och drog oss iväg mot Burger King, fast där ändrade vi tydligen oss och gick. Förbi UKK och förbi NOFA och vidare längs den vägen till vi nådde den välkända bilen, jocke tog sin väska och stannade på stan. Och Kevin var en Pärla och körde hem mig och Elin, för han ansåg att vi inte skulle stå själva någonstans i mörkret =) Tack (F)

En snabb sammanfattning, kvällen var bra och mysig, med många kramar och skratt. Jag gör gärna om det! Någon som är på att gå ut en fredags kväll och sen gå på bio?

Stil eller bara klass?

Nej nu har jag fått höra att jag är dålig på att uppdatera så jag får la ta ett inlägg här oxå då!

Jahapp, skolan går väl på som vanligt, drygt som fan men man överlever med tankarna att snart är det lov igen! Jag fick för övrigt GODKÄNT på sommarkursen i fysik och jag är såååå stolt över mig själv!! Men Arne är lika trevlig som alltid och jag längtar verkligen itne till Fysik lektionerna, EVER. Och jag mååååste klara slutprovet i jul så jag kan få bli av med fysiken totalt från schemat!! Usch på fysik säger jag bara. Och en eloge till pojken som läser in naturbehörighet detta året! Jag håller verkligen tummarna för dig att du spikar proven!

Jag har hittat min anledning att gå och träna! Jag har haft lite jobbig sommar och tankar som plågat mig, men jag insåg igår faktiskt, att jag äger. Jag har fått ett mål. Jag ska träna upp mig och börja gå på spinning och skivstång och hitta den rytmen i mitt liv! för jag mår bättre och det gör även min spömn och skolgång! som igår när jag packade väskan och promenerade ner till Ultuna och tränade och blev så trött att benen skulle kunna vika sig av trötthet, men jag överlevde o sov gott i 9timmar(!!!) Skönt så in i helvete kan jag lova.

Jahapp vad har vi kvar? Kompis och pojk fronten kanske? Ja kompisarna är väl desamma, förutom en som hade väldig brist på förtroende till mig och anklagade mig för något jag aldrig sagt. Synd för dig. Putte har börjat i våran klass och det är underbart!! Äntligen lixom, jag har saknat dig förra året ju! Schwamparna rockar vidare och blir tajtare och tajtare! Saknar min Åsa dock, träffar henne alldeles för sällan och korta stunder nu för tiden! Usch på oss babe!!
Killfronten är väl lite roligare, jag har hittat Honom med stort H.  Han som bara behöver le så smälter jag, och han som bara kan ge mig en kram och jag är lycklig! Visst, det ser ut som jag kommer få vänta lite extra tid, men inte fan bryr jag mig om det. Nu är det verkligen värt att vänta på en sån pärla lixom! Myspricken <3

På lördag är det Kulturnatten, och det ska bli kul, jag ska ut med massa tjejkompisar och kanske även min krambjörn <3 vi ska dra oss till VOX och rockkonserten, UKK på jujutsu uppvisning och eldshow i botaniska? Fuck hur ska vi hinna det tänkte ni? Kul ska det bli i alla fall!! och jag längtar!!

Nu har ni fått en liten update, annars e de la bara o ringa om ni föredrar att få höra saker så.
Nu ska jag gå o lägga mig i ett bad, sen packa väskan inför  imorn då jag ska träffa Piff och träna!
CYA

RSS 2.0